Termeni si conditii

Termenii si conditiile de mai jos sunt valabile pentru toate serviciile noastre de curatatorie, calcatorie, spalatorie sau altele.

Pentru o buna colaborare si pentru a evita anumite neplaceri ce pot aparea pe parcursul colaborarii noastre, va rugam sa cititi si sa agreati urmatoarele clauze:

 1. Klean Laundry Services SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
 2. Nu raspundem obiectiilor si reclamatiilor facute la mai mult de 24 de ore de la returnarea comenzii.
 3. Procedura de curăţare ecologică va fi utilizată în schimbul celei de curăţare chimică, respectând cu stricteţe indicaţiile producătorului Bufa pentru soluţia de spălare „Wet Clean”, prin corelaţia cu eticheta produselor hainelor.
 4. Chiar şi în situaţia unei respectări stricte a procedurii descrise la punctul 3, există riscul ca produsele să îşi modifice dimensiunile sau se deterioreze din cauza unor defecţiuni provenite din insuficienţa rezistenţei ţesăturii şi a cusăturii sau din insuficienţa rezistenţei coloranţilor.
 5. Există posibilitatea ca obiectele cu căptuşeli, întărituri, gulere, manşete, buzunare, etc. foarte murdare şi/sau tocite să nu poată fi curăţate foarte bine. Există posibilitatea că produsul să păstreze un aspect murdar chiar şi după predetaşare şi curăţare/spălare.
 6. Articolele care au ca sistem de prindere cu arici, se pot scămoşa în timpul procesului de curăţare.
 7. Articolele  care nu posedă etichete cu recomandări de întreţinere ale firmei producătoare prezintă risc ridicat de deteriorare sau de modificare a dimensiunilor originale, aspect pentru care societatea nu isi asuma raspunderea.
 8. În cazul deteriorării obiectelor de îmbrăcăminte în timpul procesului tehnologic din motive tehnice sau în cazul furtului prin efracţie din unitate, constatat de organele de poliţie, dacă clientul face / nu face dovada valorii produsului, SC Klean Laundry Services SRL va stabili împreună cu clientul valoarea despăgubirii. Produsul despăgubit rămâne în posesia societăţii.
 9. Termenele de execuţie comunicate sunt pur orientative şi nu reprezintă obligaţii contractuale efective. Acestea pot fi mai mari cu maxim 4 zile lucrătoare, excepţie făcând situaţiile de forta majora(ex: lipsa energie electrică, lipsa apă, defecte majore, etc) ce vor fi comunicate clientului la momentul survenirii acestora.
 10. Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor,perniţelor de umeri, a ornamentelor, desfacerea lipiturilor confecţiilor, precum şi a obiectelor uitate în buzunar,  indiferent de valoarea acestora, SC Klean Laundry Services SRL nu poate fi făcută răspunzătoare.
 11. Orice reclamaţie sau obiecţiune va fi trimisă pe adresa de email: info@laundryroom.ro. SC Klean Laundry Services SRL va răspunde acestora în maxim 10 zile lucrătoare. Se vor considera autentic valabile doar probele foto realizate la momentul predării produselor.
 12. Pentru pierderea produselor cât timp acestea s-au aflat în gestiunea SC Klean Laundry Services SRL, despăgubirea se va face în termen de 30 zile de la constatare, în funcţie de gradul de uzură.
 13. Klean Laundry Services SRL îşi rezervă dreptul de a refuza obiectele ce prezintă grad de uzură avansat său emană mirosuri dezagreabile.