Despre Curatatoria The Laundry Room

The Laundry Room este o curatatorie ecologica moderna de tip Wet Clean – curatare umeda. Folosim echipamente profesionale de ultima generatie si detergenti de cea mai buna calitate pentru a oferi un un serviciu excelent.

Avem un impact minim asupra mediului inconjurator:

  • Folosim umerase din metal
  • Recuperam peste 60% din umerase pentru a fi refolosite
  • Folosim doar saci din plastic reciclat
  • Utilajele sunt de ultima generatie cu un consum redus de energie si apa
  • Detergentii si balsamurile folosite sunt biodegradabile

Suntem o afacere mica, de familie, ne tratam clientii asa cum am dori si noi sa fim tratati si dorim sa oferim un serviciu profesional si de calitate.

Ne puteti vizita in apropiere de Blvd. Brancoveanu si de Sos. Oltenitei in sectorul 4 pe strada Alunisului nr. 3, bl. 12C, parter.

 

 

Echipamente Profesionale

La The Laundry Room folosim masini profesionale de curatare si uscare special concepute pentru Wet Clean create de Schulthess, o companie elvetiana ce produce echipamente de inalta calitate.
Despre Curatatoria The Laundry Room

Detergenti Premium

Pentru curatare si spalare folosim sistemul BÜFA Care 4.0, un sistem german de detergenti si solutii de curatare premium pentru îngrijire a textilelor. Nu folosim percloretilena care este toxica pentru mediu si oameni, soluţiile noastre premium de spălare şi finisare ofera rezultate excelente si chiar mai bune decat curatatul chimic.

Despre Curatatoria The Laundry Room

 

Galerie