Servicii Pentru Companii

Office

Un beneficiu grozav pentru echipa ta

Indiferent de sectorul de activitate, nu vei fi niciodata overdressed. Nu suntem specialisti in moda, dar stim totul despre cum sa avem grija de hainele tale.

The Laundry Room Office este un beneficiu real pentru angajatii tai si, cu toate ca nu putem face ziua mai lunga de 24 de ore, le putem reda timpul pe care si-l dedica ingrijirii hainelor.

Daca iti doresti sa oferi angajatilor tai un motiv in plus sa recunoasca ca esti cel mai cool angajator, cere oferta de servicii Office personalizata pentru companii.

Colectare si livrare direct la birou sau acasa

Oferă-le angajaților încrederea data de o tinuta impecabila si timp liber pe care sa il petreaca asa cum isi doresc. Astfel, nu vor fi doar mai multumiti de timpul petrecut la birou, ci vor fi si ambasadorii companiei in afara acestuia.

Preluam si livram articole vestimentare direct de la birou sau de acasa, in functie de preferinte: costume, camasi, tricouri, rochii de zi si rochii de ocazie, bluze si alte articole vestimentare.

Servicii Pentru Companii linkedin sales navigator pAtA8xe iVM unsplash

Colectare si Livrare Gratuita

Colectam si livram comanda ta de Luni pana Vineri in tot orasul si zonele limitrofe* gratuit. Timpul  de livrare este de 24-48 de ore.

Preturi Excelente

Fara surprize, totul este inclus in pretul final si include: curatare, calcat, ambalare, umerase, apret sau parfum.

 Ecologic

Folosim detergenti ecologici biodegradabili si masini de spalat profesionale. Nu folosim compusi toxici(PERC) in procesul de curatare.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.