Servicii de Spalatorie si Curatatorie pentru Hoteluri, Airbnb si Booking

Curatatoria noastra dispune de tehnologia si echipmentele pentru a ajuta hotelurile, pensiunile si gazdele Airbnb si Booking.com sa-si desfasoare activitatea fara a fi nevoite sa investeasca in echipamente costisitoare si sa angajeze personal aditional.

Programele de spalare special concepute pentru hoteluri duc la curatarea si dezinfectarea tuturor materialelor textile fara a le afecta rezistanta si culorile. Sistemul de detergenti pe care ii folosim sunt special conceputi pentru a prelungi durata de viata a materialelor. Articolele curatate sau spalate cu ajutorul acestui sistem capata o textura placuta la atingere si o mireasma proaspata, care se mentine o perioada indelungata de timp.

Curatam si spalam diferite articole:

  • lenjerii de pat
  • prosoape
  • halate de baie
  • curatare si dezinfectare perne si pilote
  • paturi
  • alte textile folosite in activitatile zilnice

Calitatea si curatenia lenjeriilor de pat este un factor cheie pentru a atrage clientii si mai ales pentru a-i convinge sa revina cu placere.

The Laundry Room ofera si servicii de colectare a articolelor de hotel sau B&B. Venim la dumneavoastra, colectam rufaria si apoi o returnam impecabil de curata si dezinfectata.

Capacitatea zilnica este de 200 kg.

Preturi de la 5 lei per kg.


Ofera servicii de curatatorie oaspetilor tai

Castigati mai multi bani si rating mai bun oferind experienta de hotel cu ajutorul serviciului nostru. Puteti oferi serviciul nostru curatatorie si spalatorie haine si oaspetilor dumneavoastra, va oferim gratuit pungi de colectare a rufelor murdare si formulare de comanda in limba engleza. Putem oferi 10% comision din fiecare comanda preluata de la locatia dumneavoastra.

Va oferim preturi competitive si timpi de returnare excelenti pentru o activitate cat mai benefica de ambele parti.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe email la info@curatatoriehaine.ro sau la telefon 0721 632 152.

Servicii de Spalatorie si Curatatorie pentru Hoteluri, Airbnb si Booking curatatorie airbnb booking apartament